Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: در حال برنامه‌ریزی برای رسیدن به یک لیست واحد در بین نیروهای انقلاب هستیم.

به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری فارس، پنجاه و ششمین نشست ماهانه جامعه اسلامی مدیران در رابطه با دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با حضور پرویز سروری و مهدی چمران برگزار شد.

در ابتدای این نشست پرویز سروری نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان مطالبی در رابطه با وضعیت فعلی کشور افزود: تلاطم‌های اقتصادی در کشور و همچنین عملکرد دولت یازدهم و دوازدهم باعث ایجاد مشکلاتی در کشور شده که می‌توان با تشکیل یک مجلس انقلابی و کارآمد نقش به سزایی در کاهش مشکلات کشور ایفا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جامعه در شرایط فعلی شاهد موفقیت های تفکر انقلابی در دوره جدید قوه قضائیه با ریاست آیت الله رئیسی است آن هم در ساختاری که بیشترین نارضایتی در آن وجود داشته است. لذا این فرصت وجود دارد در گام دوم مجلس دهم نیز به کارامدی مقبول برسد تا بتوانیم پاسخگوی نیازهای مردم باشیم.

وی افزود: باید بدانیم که راه نجات کشور حرکت در مسیر تغییر در چهارچوب قانون اساسی است. جمهوری اسلامی تا به حال نشان داده که بن‌بستی در کشور وجود ندارد و مشکلات قابل حل هستند.

مسئول دبیرخانه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با ذکر تاریخچه شکل‌گیری این شورا ادامه داد: در ابتدای کار تصمیم بر آن شد که از نیروهای جوان و همچنین حضور زنان در شورای ائتلاف نسبت به دوره های گذشته بیشتر استفاده شود. در این رابطه از مسئولین ادوار تشکل های دانشجویی و همچنین بانوان باسابقه و تعدادی از احزاب ملی برای کمک به فرآیند تصمیم سازی دعوت بعمل آمد و برای اولین بار شورای ائتلاف بانوان تشکیل شد. ظرفیت عظیمی که در انتخابات ریاست جمهوری توسط نیروهای انقلابی بدست آمد می‌تواند در انتخابات پیشرو پیروز میدان شود.

سروری افزود: ما در حال برنامه‌ریزی برای رسیدن به یک لیست واحد در بین نیروهای انقلاب هستیم و در این رابطه به زودی مجمع دو هزار نفره ای با حضور نمایندگان محلات تهران، اقشار و احزاب و اقوام مختلف برگزار خواهد شد تا در یک فرآیند مشخص و شفاف به سی نفر لیست تهران برسیم. در رابطه با استان‌ها نیز مقرر شده همانند لیست تهران هر استان به طور مستقل فرآیند مشخص شدن اسامی نامزدهای خود را تکمیل کند و پس از آن لیست چند برابر ظرفیت، وارد فرآیند نظرسنجی شوند.

وی با توجه به اهمیت و لزوم وحدت در بین اصولگرایان برای پیروزی در انتخابات مجلس، خاطر نشان کرد: به حول و قوه الهی قاطبه نیروهای انقلاب به فرآینده طراحی شده پیوسته اند و در مذاکرات باقی مانده نیز پیشرفت های خوبی حاصل شده و انشالله به نتیجه خواهیم رسید.

عضو سابق شورای شهر تهران افزود: طبق نظرسنجی‌های صورت گرفته نظرات جامعه در مورد تخصص های لازم برای ورود به مجلس احصا شده و باید بدون سهم‌خواهی که در دوره‌های گذشته آفت فعالیت‌های انتخاباتی بوده است تلاش کنیم به موفقیت برسیم.

در ادامه مهدی چمران با اشاره به چالش‌های پیش روی کشور افزود: بلافاصله پس از انتخابات دوره دوازدهم ریاست جمهوری با توجه به ظرفیت خوبی که شکل گرفته بود فعالیت ها برای انتخابات مجلس آغاز شد و جلسات متعددی در این زمینه برگزار گردید که حاصل آن، شکل‌گیری شورای ائتلاف نیروهای انقلاب است. این شورا با برنامه‌ریزی‌های گسترده شکل گرفته و فرآیند رسیدن به لیست مورد نظر نیز بسیار شفاف و روشن است.

چمران ادامه داد: در شکل گیری شورای ائتلاف در تهران و شورای ائتلاف استان ها تلاش شد از ظرفیت تمام گروه ها و افراد استفاده شود؛ لذا به غیر از 12 حزبی که در شوراهای ائتلاف حاضر هستند شاهد حضور شخصیت ها و افراد حقیقی نیز هستیم تا بتوانند به صورت مکمل در جایگاه خود ایفای نقش بکنند. در رابطه با لیست تهران با توجه به حضور افراد سرشناس و همچنین نامزدهای جوان در این رابطه تصمیم بر این است که این دو قشر به صورت مجزا و غیر یکسان ارزیابی شده و در نهایت لیست نهایی تکمیل شود.

رئیس سابق شورای شهر تهران خاطر نشان کرد: تصمیم بر آن است که با توجه به مجامعی که برگزار می شود و همچنین وجود شورای هر استان این مجلس محلی پس از انتخابات نیز کار نماینده را رصد کند و بدین صورت نباشد که کار آنها پس از انتخابات خاتمه پیدا کند. در برخی مواقع نمایندگان مجلس پس از انتخابات درگیر مشکلات افراد حوزه انتخابیه خود می شوند و نمی توانند بر روی مشکلات و مسائل ملی و منطقه ای زمان کافی بگذارند لذا وجود مجالس محلی می تواند به آنها درین زمینه کمک کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مهدی چمران تهران سروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۹۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، چند روز مانده به دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم حملات و افشاگری‌های جدیدی درباره محمدباقر قالیباف در حال انجام است؛ خودش، همسرش، فرزندانش و البته مشاورانش و دستگاه‌های منتسب به او؛ همگی هدف این افشاگری‌ها یا حملات هستند و در همه موارد پای قالیباف هم وسط است.

محمدباقر قالیباف در بازه زمانی نیمه دوم سال گذشته تا روزهای منتهی به دور اول انتخابات مجلس دوازدهم، تحت حملاتی از همین دست بود؛ اما آنچه سوال‌ برانگیز شده این موضوع است که مواد اولیه و خام افشاگری‌ها چه اندازه کثرت دارند که دو دور انتخابات را پوشش داده‌اند! البته اینها غیر از موضوعات افشا شده در دوران ریاست بر مجلس و قبل‌تر در جریان دو دور انتخابات ریاست‌جمهوری است که درباره او منتشر شده بودند.

افشاگری‌ها درباره قالیباف و اطرافیانش به دو صورت انجام می‌شود؛ نخست توسط چهره‌های سیاسی و دوم توسط حساب‌های توییتری در فضای مجازی. هدف هم قاعدتا در کوتاه مدت، جلوگیری از ریاست قالیباف بر مجلس دوازدهم است که احتمالا طیف جبهه پایداری و تندروها بیشترین سهم را خواهند داشت.

بخش اول چگونه کار می‌کند؟

یک شکل از افشاگری ها، توسط برخی نمایندگان مجلس یا چهره‌های سیاسی است که صورت می‌گیرد؛ آنها در قالب توییت و مصاحبه مواردی را بیان می‌کنند. آنهایی که در این بخش از سناریو نقش‌آفرینی می‌کنند، بیشتر عملکرد مدیریتی و سیاسی قالیباف را زیر سوال می‌برند و از بابت چهره‌های نزدیک به او مانند مشاورانش سخن به میان می‌آورند.

به عبارت دیگر آنکه این دسته از افراد سعی می‌کنند به روایت خودشان، بر اساس قاعده بازی‌های سیاسی رفتار کنند و وارد مسائل خانوادگی نشوند. از سوی دیگر، بستری که این افراد بر آن اقدام به بیان سخنانشان یا به عبارت بهتر افشاگری‌هایشان می‌کنند، معمولا سایت‌ها و خبرگزاری‌هایی هستند که موضع‌گیری‌هایی علیه قالیباف دارند.

مثلا روز گذشته، بیژن نوباوه‌وطن نماینده مجلس یازدهم و از منتقدان قالیباف، با خبرگزاری دولت یعنی ایرنا گفت‌وگو کرده است. این گفت‌وگو واجد هر دو شرط بود؛ یک چهره سیاسی منتقد رئیس مجلس با خبرگزاری دولت که زاویه‌ای جدی با مجلس و بخصوص قالیباف دارد، سخن گفته است. او در این گفت‌وگو تاکید کرده «در بسیاری از مواقع می‌بینیم دست‌هایی بیش از مطالبات نمایندگان در کار است یعنی افرادی که نمی‌خواهم اسم ببرم مشخصا در بودجه دخالت می‌کنند». او در بخش دیگری مستقیما مشاوران قالیباف را هدف قرار داده و در انتقاد از آنها گفته «مشاوران رئیس مجلس هر بودجه ای را بررسی می‌کنند نمی‌دانم این موضوع قانونی است یانه؟ می‌آیند و می‌روند و اینقدر طول می‌دهند که نماینده به چیزی رأی می‌دهد که نمی‌خواهد. اینجا قدرت و اختیار نماینده است که سلب می‌شود و این خطر است.»

نوباوه‌وطن که به تفکرات جبهه پایداری مشهور است، این بار به مشاوران قالیباف اتهام زده است: «گاهی افرادی که به عنوان مشاور در مجلس دائما رفت وآمد می‌کنند و در میان نمایندگان می‌نشینند و اینها تصمیم سازی و فکرسازی و رای‌سازی می‌کنند. یک نفر را می‌خواهی رای بدهی اینها هستند که می‌گویند به چه کسی رای بدهند و به چه کسی رای ندهند. قول می‌دهند که فلان کار را برای شما می‌کنیم فلان وام را می‌دهیم در حوزه انتخابیه‌تان فلان کار را می‌کنیم.»

نوباوه بخش دیگری از سخنانش را در راستای خط خبری چند روز اخیر خبرگزاری دولت بیان کرده است؛ یعنی فشار و حمله به مرکز پژوهش‌های مجلس بابت انتشار گزارش‌هایی بر خلاف میل دولتی‌ها. او گفته «بعضی از کارمندان مرکز پژوهش‌ها هنگام بررسی بعضی از طرح‌ها و یا لوایح، اعمال نفوذهای فردی و سیاسی می‌کردند و جریان خاصی را آنجا مشاهده کردیم به خصوص در مورد ساماندهی طرح فضای مجازی که صددرصد از طریق رسانه‌ها مستقیم از طریق فضای مجازی و اینترنت پخش می‌شد ما شاهد بودیم قبل از اینکه حتی مصوباتش بخواهد به تصویب برسد و یا رای‌گیری صورت بگیرد در فضای مجازی از طریق مرکز پژوهش‌ها منتشر می‌شد.»

خبرگزاری ایرنا در هفته‌های اخیر به صورت مسلسل‌وار اقدام به انتشار مصاحبه‌هایی کرده که مشخصا مرکز پژوهش‌های مجلس را زیر ضرب برده است. مصاحبه‌های ایرنا با نمایندگانی بود که منتقد عملکرد قالیباف از یک سو و از سوی دیگر حامی دولت هستند. آنها عملکرد مرکز پژوهش‌ها را مورد انتقاد قرار داده‌اند که از این طریق، سقلمه‌ای هم به قالیباف می‌خورد.

بخش دوم چگونه عمل می‌کند؟

بخش دوم سناریویی که این روزها در ارتباط با قالیباف در حال اجراست، افشاگری درباره خانواده‌اش است. برخی اکانت‌های توییتری که بعضا هم بدون نام و نشان واقعی هستند، اقدام به انتشار مدارکی درباره فرزندان قالیباف می‌کنند؛ مدارکی درباره تحصیل اسحاق قالیباف در استرالیا و مراودات مالی دو پسر قالیباف(اسحاق و الیاس) و همچنین همسر رئیس مجلس.

از قرار معلوم مدارک منتشره در دسترس این طیف منتقد این روزهای قالیباف بوده است؛ البته منظور نه منتشرکنندگان، که آنهایی منظورند که این مدارک را در اختیار منتشرکنندگان قرار داده‌اند. به عبارت دیگر، آنها این مدارک را در کشوهایشان نگه داشته بودند تا در موعد مقرر و زمانی که لازم است قالیباف زیر ضرب افکار عمومی برود، منتشر کنند.

یعنی آنها مشغول استفاده ابزاری از قالیباف بوده‌اند و حالا که پاجوش‌هایشان در حال رشد است، دیگر انگار نیازی به حضور قالیباف لااقل در صندلی ریاست ندارند. از همین رو افشاگری‌، پشت افشاگری درباره قالیباف در حال انجام است.

هرچند برخی معتقدند که مسائل خانوادگی نباید وارد دعواهای سیاسی شود، اما این نکته قابل چشم‌پوشی نیست که افرادی نظیر قالیباف و دیگر چهره‌های تصمیم‌گیر، که شب و روز بر شعارهایشان پافشاری می‌کنند، آیا توانسته‌اند این شعارها را در خانواده خود نیز جاری و ساری کنند یا خیر؟ آیا توانسته‌اند فرزندان خود را متقاعد کنند تا بر اساس سبک زندگی‌ای که خودشان مبلغ آن هستند، زندگی کنند؟ قاعدتا با افشای سفرها و مخارج و سبک زندگی فرزندان قالیباف، او زیر ضرب شدیدی قرار گرفته است اما همچنان همان شعارها را فریاد می‌زند.

اهداف چند لایه از افشاگری‌ها

قاعدتا با بررسی و کنار هم قرار دادن ردپاهای موجود در این اقدامات علیه قالیباف، آن طیف سیاسی که مشغول زدن رئیس مجلس است، مشخص می‌شود. آنها اهدافی چند لایه داشته و دارند که تا الان به توفیقی نسبی دست پیدا کرده‌اند.

نخست عدم راهیابی قالیباف به مجلس بود که البته هدفی بلند پروازانه بود و آنها تمرکزشان را بیشتر بر روی راهیابی یک قالیباف ضعیف شده به مجلس گذاشته بودند. آنها به این هدف نخستشان دست پیدا کردند و قالیباف که نفر اول رای‌گیری ۱۳۹۸ بود، پایین‌تر از محمود نبویان، حمید رسایی و امیرحسین ثابتی قرار گرفت؛ ‌البته که همه اینها به لطف پایین‌ترین مشارکت در انتخابات مجلس در تاریخ جمهوری اسلامی است.

دومین هدف، پایین کشیدن قالیباف از صندلی ریاست است که آنها در این برهه زمانی تا زمان انتخابات هیات رئیسه مجلس جدید بر آن تمرکز دارند؛ اگر موفق شوند که قالیباف را از کرسی ریاست به زیر بکشند، عملا توانسته‌اند که او را از حیض انتفاع در سیاست ساقط کنند. چرا که در این صورت، هدف سوم‌شان که خنثی‌شدن توان سیاسی قالیباف برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴ و رقابت با ابراهیم رئیسی است، عملا به صورت اتوماتیک کسب می‌شود.

بنا بر این اگر طیف مخالف قالیباف این روزها هزینه زیادی برای زدن او می‌کند، برای «شفافیت» و این دست مسائل نیست؛ بلکه به دنبال اهدافی کوتاه مدت و بلند مدت هستند؛ کوتاه مدت؛ ‌نشستن قالیباف بر صندلی نمایندگی در صحن و نه هیات رئیسه و بلند مدت، قالیباف‌زدایی از سیاست و عدم توانایی سیاسی‌اش برای ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903949

دیگر خبرها

  • افشاگری‌ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت
  • افشاگری ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • فیلم/رضوانی: برخی‌ها فیگور ریاست مجلس گرفته‌اند اما پاپس‌ می‌کشند
  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • تقاضای سروری از مردم درخصوص دور دوم انتخابات
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • رونمایی از لیست‌های انتخابات؛ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور