Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاید عجیب ترین نوع وحدت و بستن لیست های انتخاباتی را در انتخابات مجلس یازدهم شاهد بودیم. هم اصلاح طلبان هم اصولگرایان هنوز که هنوز تنها چند روز مانده به موعد برگزاری انتخابات تکلیف قطعی و نهایی خود را نمی دانند و شاید هر روز چشم انتظار لیست تازه ای باشند، برای همین است که زمزمه های زیادی مبنی بر اینکه شاید اینبار شیوه و روش رأی دادن مردم نسبت به انتخابات های گذشته هم تفاوت داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»، بعد از اینکه در اغلب انتخابات های مجلس و شورای های شهرو روستا، لیست یکی از جریانات سیاسی غالب کشور یعنی اصولگرایان و یا اصلاح طلبان حائز کسب اکثریت آراء می شدند، تقریبا چند هفته پیش بود که رئیس جامعه روحانیت مبارز یعنی ایت الله موحدی کرمانی در کسوت امام جمعه موقت تهران و در خطبه های نماز جمعه در مضرات لیستی رأی دادن گفت و تاکید کرد که بهتر است مردم چهره های به درد بخور و کارآمد را برای مجلس برگزینند تا به یک لیست رأی بدهند.

همین رویکرد را برخی سیاسیون هم یادآور شده اند و تاکید کرده اند اینکه لیستی بواسطه فعالیت احزاب سیاسی شکل می گیرد و مردم یکجا باید به آن رأی بدهند یکی از آسیب هایی است که قانون انتخابات دارد و حتما باید این رویه برای انتخابات های بعدی مورد اصلاح و بازنگری قرار بگیرد تا چهره های توانمند و کارآمد آنهم بواسطه شناخت مردم بتوانند راهی قوه مقننه شوند و برای بهبود رویه ها و امور قانوگذاری کنند.

البته این روند در انتخابات پیش رو (هفته آینده) خود به خود در حال اتفاق افتادن است؛ چراکه با وجود تاکیدات چند باره هر دو جریان سیاسی برای وحدت و قرار گرفتن زیر یک چتر واحد، هیچکدام از دو جریان نتوانسته اند یک لیست انتخاباتی واحد معرفی کنند و این روال احتمالا خود به خود باعث آن خواهد شد که چهره های متفاوتی راهی بهارستان بشوند.

اصولگرایان با وجود اینکه خیلی خود را نزدیک به پیروزی حداکثری در انتخابات مجلس یازدهم می دانستند، اما با وجود فعالیت های چند ماهه ساز و کاری تحت عنوان شورای ائتلاف نتوانستند به یک لیست واحد و مشترک برسند و تا به امروز که دومین روز از آغاز تبلیغات انتخاباتی است، علاوه بر لیست شورای ائتلاف، لیست های جبهه پایداری و حتی لیست معرفی شده از سوی حاج «منصور ارضی» مداح قدیمی متمایل به اصولگرایان را پیش روی خود می بینند؛ در حالی که زمزمه هایی در خصوص ارائه برخی لیست های دیگر هم به گوش می رسد.

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی بعد از رفت و برگشت های بسیار و امید ائتلاف با جبهه پایداری، پس از آنکه لیست انتخاباتی این جریان به سرلیستی «مترضی آقاتهرانی» منتشر شد، لیست نهایی کاندیداهای خود برای حوزه انتخابیه تهران در انتخابات مجلس را به سرلیستی «محمدباقر قالیباف» اعلام کرد.

آنطور که گفته شد، فهرست ۳۰ نفره شورای ائتلاف برای حوزه انتخابیه تهران بعد از طی فرآیندی چند ماهه، مصاحبه های تخصصی، برگزاری مجمع عمومی و بررسی های کارشناسی آماده منتشر شد. نام این لیست همانطور که اعلام شد "ایران سربلند" است که مهم ترین رویکرد آن "نجات اقتصاد ایران" خواهد بود.

۱- محمدباقر قالیباف، ۲-سیدمصطفی آقامیرسلیم(میرسلیم)، ۳-سیدمحمد آقامیری، ۴-عزت الله اکبری تالار پشتی، ۵-زهره الهیان،۶-محسن پیرهادی، ۷-سیدرضا تقوی، ۸-مجتبی توانگر، ۹-مجتبی ثابتی، ۱۰-عاطفه خادمی، ۱۱-سیداحسان خاندوزی، ۱۲-سیدمحسن دهنوی، ۱۳-مجتبی رضاخواه، ۱۴-سمیه رفیعی، ۱۵-فاطمه رهبر، ۱۶-عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی، ۱۷-مصطفی زمانیان، ۱۸-اقبال شاکری، ۱۹-مالک شریعتی نیاسر، ۲۰-مهدی شریفیان، ۲۱-علی شمسی پور، ۲۲-ابوالفضل عموئی، ۲۳-فاطمه قاسم پور، ۲۴-سیدنظام الدین موسوی، ۲۵-الیاس نادران، ۲۶-احمد نادری، ۲۷-سید محمود نبویان، ۲۸-سوده نجفی، ۲۹-کیومرث هاشمی و ۳۰سید علی یزدیخواه تشکیل دهنده لیست شورای ائتلاف در تهران هستند.

همچنین، نامزد‌های جبهه پایداری برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران با سرلیستی آقاتهرانی بدین شرح، اعلام شدند.۱. مرتضی آقاتهرانی، ۲. سید محمود نبویان، ۳. محمد سلیمانی، ۴. وحید یامین‌پور، ۵. رضا تقی پور انوری، ۶. غلامحسین رضوانی، ۷. الیاس نادران، ۸. سید نظام‌الدین موسوی، ۹. سید محمد جواد ابطحی، ۱۰. رسول جلیلی، ۱۱. علی خضریان، ۱۲. سید مهدی زری‌باف، ۱۳. روح اله ایزدخواه، ۱۴. بیژن نوباوه‌وطن، ۱۵. علی جعفری، ۱۶. فاطمه آلیا، ۱۷. زهره سادات لاجوردی، ۱۸. آسیه کلاته، ۱۹. بتول نامجو، ۲۰. زهرا ابوالحسنی، ۲۱. محمدصادق شهبازی‌راد، ۲۲. ابوالفضل عفت‌نژاد، ۲۳. مهدی صرامی، ۲۴. محمدحسین طاهری آکردی، ۲۵. محمدرضا باقرزاده اول، ۲۶. فیروز اصلانی، ۲۷. سعید کرمی، ۲۸ - احمد سلطانی شیخ علائی، ۲۹. مجتبی ابراهیمی و۳۰. سید محسن دهنوی.

حاج منصور ارضی، مداح اهل بیت نزدیک به اصولگرایان، با انتشار تصویری در صفحه اینستاگرام خود لیست انتخاباتی منسوب به لیست منتخب مداحان را منتشر کرد. در لیست او «سید محمود نبویان» سرلیست است و خبری از نام «محمد باقر قالیباف» نیست.

اصلاح طلبان هم اگرچه در مصاحبه ها و سخنرانی های مختلف تاکید کردند که نامزدی برای ارائه لیست انتخاباتی ندارند و حتی در جلسه شورای عالی سیاستگذاری این جریان برای انتخابات مجلس یازدهم تاکید و تصمیم گیری شد که جریان اصلاحات لیستی را از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس برای انتخابات دوم اسفند ماه نخواهند داشت، اما پس از اینکه لیست 30 نفره این جریان برای انتخابات از سوی سایت «تابناک» معرفی شد که حداقل 23-24 چهره شاخص در آن حضور داشتند، حالا اعلام شده که اصلاح طلبان هم به دولیست انتخاباتی وارد عرصه رقابت خواهند شد.

از قرار معلوم حزب ندای ایرانیان با هماهنگی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات تصمیم به ارائه لیست 30 نفره برای انتخابات مجلس از حوزه انتخابیه تهران گرفته است و از طرفی حزب کارگزاران سازندگی هم قرار است لیستی متشکل از 23 یا 24 نفر از کاندیداهای اصلاح طلب حاضر در حوزه انتخابیه تهران ارائه کند. هرچند فصل مشترک هر دولیست، حضور «مجید انصاری» در آنها به عنوان سرلیست است.

مجید انصاری عضو عالی مجمع روحانیون مبارز نیز این موضوع را تائید کرده و در یک جلسه انتخاباتی در حزب ندای ایرانیان اعلام کرده که به او گفته شده سر لیست، لیست انتخاباتی اصلاح طلبان خواهد بود. شنیده شده اصلاح طلبان بر تدوین دو لیست به محوریت شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و حزب کارگزاران سازندگی به نتیجه رسیدند، اما امکان تجمیع این دو لیست نیز وجود دارد. 

منبع: تابناک

کلیدواژه: جشنواره موسیقی فجر ماهواره ظفر کروناویروس وصیت نامه سردار سلیمانی آزادراه تهران شمال انتخابات مجلس یازدهم اصولگرایان اصلاح طلبان وحدت لیست شورای ائتلاف جبهه پایداری حاج منصور ارضی مداح انتخابات مجلس شورای هماهنگی جبهه اصلاحات لیست کارگزاران سازندگی سرلیستی مجید انصاری سید مصطفی میرسلیم محمدباقر قالیباف مرتضی آقاتهرانی جشنواره موسیقی فجر ماهواره ظفر کروناویروس وصیت نامه سردار سلیمانی آزادراه تهران شمال انتخابات مجلس یازدهم انتخابات مجلس یازدهم حوزه انتخابیه تهران برای انتخابات مجلس انتخابات مجلس لیست انتخاباتی اصلاح طلبان هم شورای هماهنگی جبهه پایداری شورای ائتلاف اعلام شد یک لیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۳۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است

به گزارش خبرآنلاین عباس عبدی در اعتماد نوشت:

ماجرا این است که آقای مهدی نصیری اعلام کرده که برای یک سفر خانوادگی مدتی را عازم کانادا شده‌ است. وی در چند سال اخیر مواضع به نسبت رادیکالی علیه ساختار موجود داشت و آشکارا هم بیان و تبلیغ می‌کرد. اتفاقا مواضعی که داشت بخش اصلی اصلاح‌طلبان با آن همراهی نمی‌کردند، هر چند از این نظر که وی منسوب به جناح اصولگرا بود و این حرف‌ها را می‌زد، غیرمنتظره نیست که برخی اصلاح‌طلبان هم مثل اغلب مردم استقبال می‌کردند، چون این مواضع از سوی خود اصولگرایان یا منشعبین آنان زده می‌شد، ولی آقای نصیری هیچ نسبتی با اصلاح‌طلبی به عنوان یک مجموعه‌ای با پیشینه‌ای فکری و سیاسی نداشت و هنوز هم به لحاظ مبانی فکری به مجموعه اصولگرایان نزدیک‌تر است. البته این فقدان نسبت را نه به عنوان نقطه قوت ایشان می‌گویم و نه به عنوان نقطه ضعف، بلکه یک واقعیت است. ایشان تا زمانی که ایران بودند مواضع رادیکال خود را اظهار می‌کردند، مواضعی که اگر یک نفر از اصلاح‌طلبان اندکی از آن مواضع را می‌گرفت، در چشم به‌هم زدنی بازداشت و بازجویی می‌شد و جایش در زندان بود.

اتفاقا بهترین دلیلی که وی منسوب به اصلاح‌طلبان نیست، همین مصونیت سیاسی و قضایی ناگفته و نانوشته‌ای است که در عمل، مجموعه اصولگرایان از آن بهره‌مندند.

البته آقای نصیری ارتباطات گوناگونی داشت، با اصلاح‌طلبان هم نشست و برخاست داشت، همچنان که با دیگران داشت ولی هیچ‌گاه به عنوان یک فعال اصلاح‌طلب نه خودش را معرفی می‌کرد و نه کسی به چنین صفتی او را می‌شناخت. شاید هم سعی می‌شد که با چند تن دیگر از دوستان خودشان، جریانی به جز اصلاح‌طلبان و اصولگرایان راه بیندازند که نمی‌دانم چرا نشد یا شاید هم از ابتدا در پی آن نبودند.

حالا و پس از طرح رویکردی سیاسی از جانب او، یک روزنامه وابسته به جناح نواصولگرایان نوشته است که «مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده است و حالا اصلاح‌طلبان که سال‌هاست با باطنی غیر از شخصیت متظاهرشده خود با مردم و نظام روبه‌رو شده‌اند، از اینکه یک تازه‌وارد قواعد بازی را رعایت نکرده (یا هنوز نیاموخته) و باطن آنان را آشکار کرده است، به‌شدت دلخور و هراسان شده‌اند و در اقدامی سیستماتیک هر روز یکی از آنان، تکذیب و رد و تکفیر نصیری را برعهده می‌گیرد. غافل از آنکه وقتی چندین سال است تریبونی برای اظهارات او شده‌اند، حالا که یک‌باره نصیری به صحرای سلطنت و براندازی و ضدانقلابی‌گری محض زده است، دیگر کسی از اصلاح‌طلبان نمی‌پذیرد که نصیری را از خود ندانند.»

ابتدا بهتر بود که پیش‌تر با دوستان خود هماهنگ می‌کردند، زیرا اغلب کسانی که موضع مطلوب رسمی گرفته‌اند به درخواست دوستان همان روزنامه بود. مگر آنان که نقدی بی‌طرفانه داشتند. علت نیز روشن است.

من در گفت‌وگویی با خبرآنلاین در همین مورد گفتم که چرا جناح حاکم در این موضوع سکوت کرده است؟ در درجه اول چون حرف‌های خودشان در نقد آقای نصیری را موثر نمی‌دانند. به علاوه نمی‌خواهند شرمندگی حضور وی در جناح متبوع را یادآور شوند و مسوولیت افکار و رفتار متضاد خود را بپذیرند، افکار و رفتاری که موجب این‌گونه ریزش‌ها شده است. اگر آقای نصیری جایی در میان اصلاح‌طلبان برای خودش می‌یافت احتمالا به آن سوی آب نگاه نمی‌کرد.

گرچه این نحوه نوشتن ناشی از بی‌صداقتی و دورویی است، ولی بی‌عقلی نیز در آن موج می‌زند. چرا؟ فرض کنیم که ادعای نویسنده درست باشد. آیا یک لحظه پیش خود فکر نکرده که اگر اصلاح‌طلبان هم سلطنت‌طلب شده باشند، حتما افراد با گرایش‌های فراتر از اصلاح‌طلبی هم شده‌اند، پس چه کسی برای سیاست رسمی می‌ماند؟ شما که حداکثر ۱۵درصد (با ارفاق) بیشتر نیستید، آن‌هم ۱۵درصد که به لحاظ متغیرهای اصلی جامعه جزو بخش‌های ضعیف‌تر و کم‌اثرتر است.

اگر اندکی، فقط اندکی درایت بود، حتی باید آقای نصیری را هم به نحوی توجیه و اصرار می‌کردید که وی هم طرفدار سلطنت نیست، حالا یک حرفی زده، وقتی دید که نظراتش درست نیست برمی‌گردد و... ولی به جای اینها یک مجموعه اصلی انقلاب که بسیار فراتر از کل اصولگرایان هستند را نیز باطن‌شناسی می‌کنید و نصیری را باطن آنها می‌دانید. آی‌کیو، در اندازه گنجشک هم نیست.

21302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903293

دیگر خبرها

  • تب و تاب لیست‌های انتخاباتی در واپسین ساعات مجاز تبلیغات
  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با۵۰-۶۰ رای وارد مجلس می شوند /برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با50-60 رای وارد مجلس می شوند/ برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟