Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-08@12:17:17 GMT

طرح کنترل نرخ بنزین؛ اولین برنامه لیست ائتلاف در مجلس

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۳۷۲۱۲

به گزارش فارس، عصر امروز در مراسم ارائه برنامه نامزدهای لیست جوانان ائتلاف نیروهای انقلابی برای انتخابات به مجلس شورای اسلامی مجتبی ثابتی جوان ترین نامزد شورای ائتلاف تهران اظهار داشت: برای دستیابی به اهداف لیست "ایران سربلند" باید همه نامزد‌ها راهی مجلس شورای اسلامی شوند که در غیر این صورت به آنچه در نظر داریم نخواهیم رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت:‌ برای بهبود وضع اقتصاد مهم‌ترین موضوع حذف افراد کثیف از این حوزه است. چهره‌های اقتصادی دولت و مجلس شورای اسلامی را مقایسه کنید تا متوجه شوید در میان آن‌ها فرد انقلابی وجود ندارد و مسئله مهم این است که اقتصاد باید از چنگ آدم‌های رانت خوار خارج شود. 

جوان ترین نامزد شورای ائتلاف تهران تشریح کرد: الیاس نادران، جانباز و استاد دانشگاه با وجود چندین سال کار اقتصادی هنوز یک پرونده در این حوزه ندارد که قیاس این موضوع با چهره‌های اقتصادی دولت اصلاحات یا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه تأمل برانگیز است.

وی در ادامه صحبت‌هایش با بیان اینکه سالم سازی اقتصاد بدون وارد کردن اقتصاد دانان متخصص و پاکدست امکان ندارد گفت: اطلاع دارم در اولین برنامه جبهه ائتلاف کنترل نرخ بنزین است که در صورت ورود این لیست به مجلس اجرا خواهد شد و حتی طرح این موضوع نیز تهیه شده است تا در این باره اقدام لازم انجام شود. 

 

ثابتی گفت: در بازدید از شهرستان‌های استان تهران با آدم‌هایی مواجه شدیم که در ماه که هیچ حتی در سال هم گوشت قرمز نمی‌خورند. 

وی افزود: خدمت سربازی باید موجب تعالی، رشد روحی، معنوی، عقلی و اخلاقی یک جوان بشود که این روزها وقتی نام آن می‌آید جوانان به فکر فرار از آن هستند.

جوان‌ترین نامزد شورای ائتلاف استان تهران گفت: برنامه‌ای هم برای یکسان‌سازی حقوق و مالیات بر عایدی داریم که حتما" باید محقق شود. 

 

رای و دارایی همه مسؤولین دولتی و نمایندگان مجلس شفاف باشد 

مجتبی رضا خواه یکی دیگر از نامزد‌های انتخابات مجلس یازدهم گفت: سیستم مالیاتی و اقتصادی کشور نیاز به تغییر اساسی دارد. 

وی افزود: برای دریافت مالیات از مردم باید به میزان درآمد و همچنین مخارج آن‌ها توجه کرد تا توجیه اقتصادی داشته باشد. 

کاندیدای شورای ائتلاف تهران تشریح کرد: با توجه به اینکه سیستم بانکداری درگیر کارهای اقتصادی و بنگاه‌داری شده‌اند نیاز به تحول بنیادین و ورود مجلس به این حوزه ضروری به نظر می‌رسد.

وی توضیح داد: یکی از راه‌های اساسی جبران کسری بودجه اصلاح سیستم مالیاتی است. امروز بازاریابی آنلاین جایگاه ویژه‌ای در اقتصاد دنیا دارد که نباید به فعالان این حوزه بی‌تفاوت باشیم.

این نامزد اصولگرا ادامه داد: موضوع مجوزها هم از اهمیت فراوانی برخوردار است که باید برای متقاضیان ایجاد کسب و کار صدور مجوز را تسهیل کنیم.

رضا خواه گفت: رای و دارایی همه مسؤولین دولتی و نمایندگان مجلس نیز باید شفاف باشد تا از جایگاه خود در جهت منفعت شخصی استفاده نکنند.

 

لزوم پیگیری تخصصی مشکلات و مسائل حاشیه تهران

محسن پیر هادی سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی گفت: مسائل حاشیه استان تهران از جمله اسلامشهر و ری باید به صورت تخصصی پیگیری شود تا وضع زندگی شهروندان حاشیه‌های پایتخت بهتر شود. 

وی افزود: امروز مسائل اشتغال، گرانی، بیکاری و تورم دغدغه‌های اصلی مردم را تشکیل می‌دهد که باید برای حل این مشکلات فکر اساسی کنیم. 

سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در ادامه تشریح کرد: باید امکانات حمل و نقل عمومی مثل مترو برای اهالی اسلامشهر به بهترین شکل ارائه شود تا در رفت و آمد‌های خود دچار مشکل نباشند.

پیرهادی گفت: بعد از انتخابات سال ۹۶ جبهه انقلاب با اتحاد توانست میزان قابل توجهی رای را به خود اختصاص دهد و برای اینکه این آراء را از دست ندهیم تصمیم به شکل گیری این ائتلاف گرفتیم.

منبع: الف

کلیدواژه: ائتلاف نیروهای انقلاب شورای ائتلاف تهران مجلس شورای اسلامی استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۷۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: این ۴خط عبارت بود از خط یک: میدان توپخانه - دروازه قزوین، خط ۲: میدان توپخانه - انتهای امیریه، خط ۳: میدان توپخانه - بازار و شاهپور و خط ۴: میدان توپخانه - گارماشین (ری جنوبی). همچنین خطی بین دروازه دولت و بازار کشیده شد که پس از یک سال و دو ماه بهره‌برداری، برچیده شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

تا سال ۱۳۱۷ علاوه بر ۴ خط گذشته، خط ۵ از میدان شاه(قیام) تا میدان گمرک و خط معروف به تهران - شهرری هم به ۴ خط قبل اضافه شد. این خط آخری از جلوی انبارگندم خیابان ری، روبه روی خیابان صفاری(شهید حداد عادل) به سوی حضرت عبدالعظیم (ع) حرکت می‌کرد.

از سال ۱۳۱۷ تا ۱۳۲۰ به علت گسترش تهران و ازدیاد جمعیت، ۴ خط دیگر به خطوط اتوبوسرانی اضافه شد و برای اولین بار خطوط جدید به دروازه دولت، میدان ۲۴ اسفند (انقلاب)، حشمت‌الدوله شرق و خیابان نادری راه پیدا کرد. وزارت فوائد عامه و تجارت، تحت مدیریت مهدی‌قلی هدایت، ملقب به مخبرالسلطنه، در دوره صدارت دکتر محمد مصدق لایحه‌ای را در یک ماده واحده و ۱۲ تبصره به مجلس برد و موفق شد رآی مثبت مجلس را در تاریخ ۱۶ بهمن ۱۳۳۱ جلب کند.

بر اساس این قانون که امضای محمد ذوالفقاری، نایب‌رئیس هفدهمین دوره مجلس شورای ملی، پای آن بود، امتیاز احداث خطوط اتوبوسرانی و نقل و انتقال مسافر به طور دسته‌جمعی در داخل هر شهر و حومه به شهرداری‌ها واگذار شد.

از ۱۵ دی۱۳۳۲ روش کار در خطوط اتوبوسرانی تهران کمی تغییر کرد و بلیت ژتونی (پولک فلزی) و باجه بلیت‌فروشی راه‌اندازی شد و دولت وقت به منظور نوسازی ناوگان شهری تعدادی اتوبوس مرسدس بنز از آلمان وارد کرد.

با تامین شدن بودجه و امکانات دولتی، اولین شرکت سهامی اتوبوسرانی عمومی کشور در تهران با عنوان «شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه» با سرمایة ۳۰۰ میلیون ریالی در ۲۵ فروردین ۱۳۳۵ به ثبت رسید و محل آن در ساختمان شهرداری تعیین شد.
اولین خط اتوبوسرانی تهران در ۱۴ تیر ماه سال ۱۳۳۵ با ۸۰ دستگاه اتوبوس در مسیر بازار تا میدان امام حسین (ع) در حضور نمایندگان مجلس شورای ملّی وقت و تعدادی از وزرا افتتاح شد. از زمان افتتاح در تیر تا مهر ماه، سه خط دیگر نیز در شهر آغاز به کار کرد. در نهایت شرکت واحد در سال اوّل با ۱۷۳ اتوبوس و ۵ خط فعالیتش را آغاز کرد.

کد خبر 848049 برچسب‌ها حمل و نقل هویت شهری خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس

دیگر خبرها

  • تصویب طرح پهنه بندی حریم مشهد برای اولین بار در شورای‌عالی شهرسازی و معماری
  • فیلم/رضوانی: برخی‌ها فیگور ریاست مجلس گرفته‌اند اما پاپس‌ می‌کشند
  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • اعتراض برخی از اعضای رزما به ائتلاف با امنا
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • رونمایی از لیست‌های انتخابات؛ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک