Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، نزدیک شدن به انتخابات‌ها همیشه با اتحاد گروه‌های سیاسی مختلف همراه بوده است؛ دو جناح سیاسی اصلاح طلبان و اصولگرایان که از گذشته رقابتی دیرینه با یکدیگر داشتند، امروز هم در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه، رقابت خود را به حرارت گذشته دنبال می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصولگرایان با ارائه لیست‌های متفاوت و تشکیل ائتلاف‌های مختلف به استقبال انتخابات رفتند؛ اصلاح طلبان هم در مقابل رقیب قدیمی خود ساکت ننشسته و با تشکیل ائتلاف "برای ایران" حضور خود را به صورت رسمی در انتخابات اعلام کردند.

در ادامه با سوابق اعضای شاخص لیست انتخاباتی اصلاح طلبان آشنا خواهیم شد.

حجت الاسلام والمسلمین مجید انصاری: عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام؛ نماینده ادوار اول، سوم، پنجم و ششم مجلس شورای اسلامی؛ نماینده دوره سوم انتخابات مجلس خبرگان رهبری؛ معاون امور حقوقی و مجلس رئیس جمهور در دولت‌های هشتم و یازدهم.

مصطفی کواکبیان: نماینده ادوار هشتم و دهم مجلس شورای اسلامی؛ دبیرکل حزب مردم سالاری؛ نامزد نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری.

علیرضا محجوب: نماینده مردم تهران در ادوار پنجم، ششم، هفتم، هشتم، نهم و دهم مجلس شورای اسلامی؛ دبیرکل خانه کارگر.

پروانه مافی: فرماندار پیشین شمیران در دولت اصلاحات؛ نماینده دور دهم مجلس شورای اسلامی؛ عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی. عضو شورای مرکزی جمعیت زنان جمهوری اسلامی؛ مدیر کل امور بین‌الملل مرکز زنان ریاست جمهوری در دولت اصلاحات؛ مدیر آموزش و مدیر اجتماعی مرکز زنان ریاست جمهوری در دولت اصلاحات؛ مشاور وزیر آموزش پرورش در دولت اصلاحات؛ بازرس ویژه وزارت آموزش و پرورش دولت اصلاحات؛ عضو گروه علمی و دبیر کمیته مدیریت دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام؛ مدیر اجرائی کمیسیون اقتصاد کلان، بازرگانی و نظام اداری دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام؛ مدیر پروژه نظارت بر عملکرد حوزه خانواده دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام؛ مسئولیت کمیته بانوان ستاد بزرگداشت امام خمینی؛ مدیر مجمع خیرین مدرسه ساز شمیرانات؛ رئیس دبیرخانه همایش بانوی انقلاب و دبیر چندین همایش و کنگره بین‌المللی.

محمدحسین مقیمی: استاندار تهران از سال ۹۶ تا ۹۷؛ معاون سیاسی وزارت کشور از سال ۹۳ تا ۹۵؛ رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور از سال ۹۴ تا ۹۵؛ استاندار مرکزی از سال ۹۲ تا ۹۳؛ شهردار تهران از سال ۸۱ تا ۸۲؛ معاون عمرانی وزارت کشور از سال ۸۰ تا ۸۴؛ استاندار کرمانشاه از سال ۷۶ تا ۸۰؛ استاندار خوزستان از سال ۷۲ تا ۷۶؛ نماینده دور هشتم مجلس شورای اسلامی؛ قائم مقام وزیر کشور از سال ۹۵ تا ۹۶؛ رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور؛ مسئول ستاد بازسازی و نوسازی مناطق جنگی، رئیس ستاد حوادث غیرمترقبه کشور.

محمدرضا راه چمنی: نماینده ادوار دوم، سوم، چهارم و پنجم مجلس شورای اسلامی؛ رئیس سازمان بهزیستی از سال‌های ۸۰ تا ۸۴؛ دبیرکل حزب وحدت و همکاری ملی.

سهیلا جلودارزاده: نماینده ادوار پنجم، ششم، هفتم و دهم مجلس شورای اسلامی؛ مشاور امور زنان وزارت صنعت، معدن و تجارت از سال ۹۲ تا کنون؛ رئیس اتحادیه زنان کارگر.

محمدعلی وکیلی: نماینده دور دهم مجلس شورای اسلامی؛ صاحب امتیاز و مدیر مسئول روزنامه ابتکار؛ سخنگوی ستاد انتخاباتی حسن روحانی از سال ۹۶ تا کنون.

زهرا ساعی: نماینده مردم حوزه انتخابیه تبریز، اذرشهر و اسکو در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی؛ سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری تهران؛ عضو حزب اعتدال و توسعه. پژوهشگر معاونت پژوهش‌های سیاست خارجی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام؛ پژوهشگر مرکز مطالعات زنان دانشگاه تهران؛ همکاری با مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام.

محمدرضا بادامچی: نماینده مردم تهران در دور دهم مجلس شورای اسلامی؛ عضو شورای مرکزی حزب اسلامی کار؛ مدیر کل اداره کار و امور اجتماعی استان آذربایجان شرقی؛ مدیرکل برنامه‌ریزی و اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی؛ مدیر عامل ماشین سازی تبریز؛ معاون منابع انسانی مجتمع تراکتورسازی ایران.

فریده اولاد قباد: نماینده مردم تهران در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی؛ مدرس دانشگاه فرهنگیان.

ابوالفضل سروش: نماینده مردم تهران در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی؛ عضو سابق شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان؛ عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی جامعه پزشکی؛ معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران؛ عضو هیئت مؤسس شورای صنفی دانشجویان سراسر کشور.

محمدرضا نجفی: نماینده مردم تهران در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی؛ مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت شهر صنعتی کاوه؛ مدیرکل دانشجوئی دانشگاه صنعتی امیر کبیر؛ مدیرکل فرهنگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ عضو شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ عضو شورای پژوهشی مرکز مطالعات دانشگاه تربیت مدرس.

حجت الاسلام والمسلمین مهدی شیخ: نماینده مردم تهران در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی؛ مروج فرهنگی ایران در اروپا.

سید فرید موسوی: نماینده مردم تهران در مجلس دهم؛ عضو حزب اتحاد ملت؛ استاد دانشگاه

فخرالدین صابری: نماینده ادوار پنجم و ششم مجلس شورای اسلامی؛ مدیرکل سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری در استان قم از سال ۸۳ تا ۸۶؛ دبیر ویژه ستاد بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری از سال ۸۶ تا کنون؛ رئیس موزه ملی قرآن کریم از سال ۸۸ تا ۹۶؛ مدیرکل سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری در استان البرز.

محسن علیجانی زمانی: نماینده مردم تهران در مجلس دهم؛ عضو سابق شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان؛ عضو انجمن اسلامی جامعه پزشکی کشور؛ عضو مجمع مشورتی توسعه استان تهران.

داوود محمدی: نماینده ادوار نهم و دهم مجلس شورای اسلامی.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی انتخابات مجلس سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام دور دهم مجلس شورای اسلامی شورای مرکزی انجمن اسلامی دهم مجلس شورای اسلامی وزارت کشور از سال عضو شورای مرکزی دولت اصلاحات دانشگاه صنعتی نماینده ادوار ریاست جمهوری نماینده دور اصلاح طلبان ادوار پنجم تا کنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۶۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: مهم‌ترین چالشی که برای کلانشهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، نادر قلی ابراهیمی عصر امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در صحن علنی شورا اظهار کرد: بودجه در نظر گرفته شده برای ۱۴۰۳ شش همت است و این برای کلان شهر اراک کافی نیست.

وی افزود: موضوع مورد اهمیت آن است که به چه شکل می‌توان سرمایه و سرمایه‌گذار برای توسعه شهر جذب کرد.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مهم‌ترین چالشی که برای کلان شهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.

ابراهیمی ادامه داد: برخی شهرها در کشور دارای شرکت توسعه و عمران است و فرصت‌های خوب و قابل سرمایه‌گذاری را در این شرکت مورد توجه قرار داده‌اند و از همه مهم‌تر در این مهم مردم را شریک کرده‌اند، موضوعی که مورد توجه رهبر معظم انقلاب قرار داشت.

وی با تبریک هفته شورا گفت: ما باید بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که بیش از گذشته در خدمت به مردم و مشارکت با مشاوران، خرد جمعی و هم‌افزایی لازم را برای توسعه و پیشرفت شهر رقم بزنیم.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما باید روز به روز و لحظه به لحظه برای خدمتگزاری به مردم تلاش کنیم، چراکه همه مدیون این مردم هستیم، مردم شریف ایران اسلامی با ایثار و فداکاری همیشه پشت نظام و حاکمیت هستند.

ابراهیمی با بیان اینکه اراک اولین شهر مهندسی ساز کشور است، افزود: بیش از ۲۶۰ سال از قدمت شهر، زمانی که یوسف خان گرجی که این شهر را بنا کرد، می‌گذرد.

وی با اشاره به سابقه و قدمت تاریخی بازار اراک گفت: در راسته بازار سرپوشیده اراک و هشت گذر آن همه فرصت‌ها و امکانات مورد نیاز یک شهر فراهم شده بوده و موجبات تجارت در این شهر را فراهم کرده است.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در یک برهه‌ای از تاریخ در اراک در حدود ۴۰ کمپانی خارجی در زمینه تولید و تجارت فرش فعالیت می‌کردند.

ابراهیمی تصریح کرد: نمایندگان مجلس دوازدهم زمانی پای به مجلس می‌گذارد که هیچ تأثیری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ و ارقام بودجه برنامه هفتم توسعه ندارند.

وی با بیان اینکه در استان مرکزی دو نفر از نمایندگان در مجلس جدید هستند و این کفایت نمی‌کند، افزود: یک موضوع مهم برای کلان شهر اراک این است که افق دراز مدت این کلان شهر چگونه و قرار است و به کجا برسد، چه داشته‌هایی دارد و آمایش سرزمینی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی چیست چراکه این مهم را ما در حال حاضر نداریم.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آمارها توسط سازمان برنامه و بودجه استخراج شده اما نیاز است که این موارد بررسی شود و صحت سنجی آن انجام شود.

ابراهیمی افزود: درخواست بنده از شورا، بررسی موضوع آمایش شهر اراک و چشم‌انداز آن است که در آن فرصت‌های توسعه شهری و حمل و نقل عمومی لحاظ شده باشد و اینکه چند فروشگاه بزرگ در این شهر حضور داشته باشد.

وی اضافه کرد: پس از پایان انتخابات مجلس تاکنون هفت جلسه مجمع منتخبین استان تاکنون برگزار شده و جریان‌سازی خوبی در راستای ایجاد همگرایی ایجاد شده است، در صورتی که بتوانیم در استان این همگرایی ایجاد شده را به هم افزایی تبدیل کنیم نتایج خوبی برای استان رقم خواهد خورد.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به منظور افزایش بهره‌وری باید از فناوری‌های نوین استفاده کرد، یکی از دلایل کم بودن بهره‌وری عدم استفاده از فناوری‌های نوین است.

ابراهیمی با بیان اینکه فناوری‌های نو یکی از پارامترهای پیشران در توسعه و تعالی کشورهای پیشرفته است، خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری شهر و استان مرکزی و شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند جایگاه بالاتری داشته باشند.

وی تصریح کرد: سال گذشته در استان مرکزی ۲۲ همت مالیات اخذ شده است که بخشی از این مالیات را می‌توانستیم برای توسعه و تحقیق و توسعه واحدهای دانش بنیان و صنایع مورد استفاده قرار دهیم، چرا که این قوانین موجود است، اما مورد غفلت واقع شده است.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هفته گذشته در مذاکراتی که با وزارت راه صورت گرفت، ۶۰ همت اعتبار برای تکمیل کنارگذر شمالی اراک در نظر گرفته شده است.

کد خبر 751251

دیگر خبرها

  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • رونمایی از لیست‌های انتخابات؛ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران
  • لیست جامعه اسلامی مهندسین برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس